Osebno trenerstvo

ZAKAJ OSEBNI TRENER

Vadba z osebnim trenerjem fitnesa je primerna za začetnike, ki še niso usvojili pravilne izvedbe vaj, in za vse, ki potrebujejo dodatno spodbudo. Z vadbo pod nadzorom strokovnjaka dosežeš rezultate v najkrajšem mogočem času.

KAKO POTEKA VADBA Z OSEBNIM TRENERJEM? KATERE SO PREDNOSTI?

V uvodnem pogovoru se trener seznani s tvojimi željami in cilji, psihofizičnim stanjem in zgodovino zdravstvenega stanja. Na podlagi tega določi strategijo dela, ki je prilagojena le tebi. Za učinkovito izgubo telesne maščobe, oblikovanje telesa in pridobitev mišične mase je potrebnega veliko znanja o prehrani in vadbi. Ne počni napak in ne izgubljaj svojega časa, temveč prepusti te skrbi trenerju, ki ima na tem področju veliko teoretičnih in praktičnih izkušenj.

ŽELIŠ SHUJŠATI?

Osredotočimo se izključno na izgubo odvečne telesne maščobe in se ne zadovoljimo le z manj kilogrami na tehtnici. Nižja teža je namreč lahko posledica izgube vode in mišične mase, ti pa želiš izgubiti telesno maščobo. Izogibamo se stradanju in upoštevajmo načela zdrave prehrane, vadbo pa prilagodimo tako, da je izguba telesne maščobe kar najhitrejša, a hkrati dolgoročna.

ŽELIŠ PRIDOBITI MIŠICE?

Načrt prehrane temelji na polnovrednih živilih, s primernim vadbenim programom pa poskrbimo za enakomeren razvoj mišičevja celotnega telesa. Poudarek namenjamo razvoju mišične mase brez sočasnega čezmernega pridobivanja telesne maščobe.

ŽELIŠ IZBOLJŠATI SPLOŠNO POČUTJE IN OKREPITI KONDICIJO?

V tem primeru se usmerimo v izboljšanje vsakodnevnega počutja in odpravljanje posledic zaradi nezdravega življenjskega sloga. Tvoj vsakdan izboljšamo z načrtovano prehrano, ki zagotavlja vsa pomembna hranila in omogoča vzdrževanje telesne teže, s primerno zasnovanim vadbenim programom pa poskrbimo za lepše oblikovano telo in boljšo kondicijo.

NAŠE PREDNOSTI:

– učinkovit in cilju prilagojen individualni vadbeni načrt
– uravnotežen načrt prehrane, ki temelji na načelih zdrave prehrane
– optimalen energijski vnos glede na cilj
– skrb za dobro počutje
– dolgoročnost rezultatov